MASOVNA TUČNJAVA U NEUMU Tukli se na plaži, zabili se automobilom u terasu picerije, u kaosu oštećeno policijsko vozilo

Neum,masovna tučnjava,javni red i mir,droga,pretresi,MUP HNŽ,Neum,uhićenja
Ilustracija

U noćnim satima, u Neumu je uz more došlo do masovne tučnjave. Policijskoj postaji Neum je veći broj građana prijavio da je u ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

U narušavanju javnog reda i mira sudjelovali su S.M. (1986.) iz Neuma, M.M. (1990.) iz Živinica, A.T. (1976.) iz Visokog, R.P. (1995.) iz Stoca, S.B. (1983.) iz Neuma tučnjavom protiv S.D. (2006.) iz Stoca, M.M. (1989.) iz Neuma, A.Z. (1998.) iz Gračanice, M.B. (2000.) iz Neuma i T.P. (1997.) iz Gračanice. Lakše tjelesne ozljede zadobili su M.A. i A.Z.

Osoba S.M. zadržana je u prostorijama Policijske postaje do otriježnjenja. Prilikom incidenta došlo je i do prometne nesreće u kojoj je S.B. vozilom marke Golf udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne pizzerije. Očevid je izvršen od strane djelatnika PP Neum. Prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do prometne nesreće u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo marke VW Golf od strane vozila marke BMW kojim je upravljao R.P.

Očevid prometne nesreće izvršili su policijski djelatnici PP za sigurnost prometa Čapljina. Poduzete su sve potrebne mjere, te slijedi podnošenje prekršajnih prijava, navedeno je u priopćenju MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.