DETALJI ISTRAGE O NERMINU SULEJMANOVIĆU Tužiteljstvo i MUP TŽ sazvali konferenciju za medije

Nermin Sulejmanović
Facebook

Tužiteljstvo Tuzlanske županije zajedno sa tamošnjim Ministarstvom unutarnjih poslova u četvrtak će u zgradi Tužiteljstva prezentirati pribavljene dokaze i istražne radnje koje su poduzete u slučaju masakra kojeg je počinio Nermin Sulejmanović.

Medijima će se obratiti glavni županijski tužitelj TŽ Tomislav Ljubić, direktor Uprave policije MUP-a TŽ Dževad Korman, postupajući tužitelj u predmetu Dalibor Bingas i glasnogovornik Tužiteljstva Admir Arnautović.

Kako su naveli iz Tužiteljstva TŽ tema konferencije za medije su: provedene istražne radnje i analiza pribavljenih dokaza vezanih za trostruko ubojstvo i tri pokušaja ubojstva u Gradačcu od 11. kolovoza ove godine.

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. kolovoza, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za obiteljsko nasilje.

Četiri dana prije ubojstva sutkinja Općinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrane prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji ga je pokušao zaustaviti.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubojstvo.