U Mostaru započela Balkanijada

Na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim Brijegom "Balkanijadu" je otvorio predstavnik Nogometnog saveza Makedonije, Ivan Anastasovski koji je poželio svim momčadima puno uspjeha u natjecanju, piše pogled.ba.

Tijekom subote i nedjelje na travnjaku stadiona pod Bijelim Brijegom nastupit će: reprezentacija Grada Mostara, NK Stolac iz Stoca, FK Leotar iz Trebinja, reprezentacija AS iz Novog Pazara i Zrenjanina (Srbija), FK Rabotnički iz Skoplja (Makedonija), FK Lovćen iz Cetinja (Crna Gora), reprezentacija grada Vukovara (Hrvatska), FK Bokelj Kotor (Crna Gora), te SC Süβenbrunn iz Beča (Austrija).

Povodom odigravanja turnira u hotelu Bristol će večeras u 18:30 sati biti organizirana konferenciju za medije na kojoj će biti nazočni vodeći ljudi UEFA-e koji realiziraju projekte borbe protiv rasizma i nacionalizma na sportskim terenima. Na konferenciji će se prisutnima obratiti gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, Patrick Gasser iz UEFA-e, Jasmin Baković iz Nogometnog saveza BiH, Ivan Anastasovski iz Nogometnog saveza Makedonije, te Walter Posch iz VIDC.

Događaji su u organizaciji Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i Sportskog saveza Grada Mostara, a podržani su od strane FairPlay-VIDC i BAAP.