NA POGON LUKE SUTONA Novo Vrijeme osvajač Kupa Hrvatske

MNK Novo Vrijeme-Apfel, Futsal, Olmissum
Luka Suton

Novo Vrijeme iz Makarske osvajač je Kupa Hrvatske u futsalu za sezonu 2021/22. Makarani su večeras svladali aktualnog prvaka Olmissuma u finalu s visokih 6:2.

Do poluvremena Novo Vrijeme je vodilo 2:0 pogocima Tonija Jelavića i Luka Suton koji su donijeli veliku prednost. U nastavku isti dvojac je povećao na 4:0. Za povećanje prednosti svoj treći pogodak na utakmici postiže Jelavić, dok je šesti pogodak za Makarane Sven Horvat. Počasne pogotke za Olmissum dao je Alen Marić.

Sadržaj se učitava...

"Mislim da smo zasluženo slavili. Sinoć smo imali možda malo lošiju predstavu u polufinalu. Nismo si smjeli dopustiti neke kikseve u toj utakmici. Večeras smo dokazali da možemo, znamo i vrijedimo. Mislim da možemo ravnopravno ući u borbu i za naslov prvaka", rekao je nakon utakmice za Hercegovina.info Luka Suton te dodao:

"Moram se posebno zahvaliti našem fizoterapeutu Sergeju Gordienku koji radi na našoj rekuperaciji koji je zaslužan što smo večeras bili dobri. Sinoć smo imali rekuperaciju ledom, masaže i sve ostalo. Velike zasluge za ovaj trofej idu i njemu", rekao je Suton.

Dodajmo kako osim Mostarca Luke Sutona, za novo vrijeme nastupaju i Širokobriježani Blago Gašpar i Marin Sesar, dok je predsjednik kluba Čitlučanin Kristijan Dugandžić

Bio je ovo prvi trofej za Novo vrijeme nakon dvije sušne sezone, a ovo im je prvi naslov pobjednika Kupa Hrvatske.