FOTO  Mostarka Lejla Delalić se okitila novim odličjima

lejla delalić
Na državnom prvenstvu održanom u nedjelju u Sanskom Mostu, Mostarka Lejla Delalić se okitila zlatom u kategoriji bikini fitness iznad 168 centimetara. Samo dan prije isto odličje osvojila je u srpskoj Jagodini na jubilarnom 20. Jagodina Openu, piše dnevni-list.ba.

Podsjetimo, Lejla Delalić je profesorica sporta te instruktorica aerobika, zumbe i pilatesa, a za natjecanje se priprema u teretani Fit4Life.

Ona je stava kako jednom natjecanju u bikini fitnessu prethode brojne pripreme, također i mnoga odricanja, jer uspjeh ne dolazi preko noći. Oko tri mjeseca intenzivno se priprema za natjecanje, s tim da se u ovom sportu forma treba održavati svakodnevno, neovisno o natjecanjima. Pripreme se sastoje od vježbanja u teretani po sat i pol vremena dva dana zaredom, zatim treći dan odmor, pa ponovo ciklus vježbanja. Strogo reducirana ishrana je u ovom sportu jako važna, smatra Delalić.

Na državnom natjecanju u Sarajevu 2016. godine u svibnju mjesecu osvojila je prvo mjesto u kategoriji Miss Bikini fitness BiH.

Titula Miss Bikini fitness pomogla je Lejli u karijeri osobnog trenera i fitness instruktorice u stjecanju novih klijenata. Lejla je trener grupnih programa već 16 godina, a od programa provodi Step aerobik, Pilates, Hard body workout, Zumba sentao.