MNK Brotnjo na korak do ostvarenja cilja

MNK Brotnjo Futsal Doboj
Događajnica

Igrači MNK Brotnjo u prvoj su utakmici doigravanja za ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u Čitluku sinoć svladali ekipu Doboja. Slavili su Čitlučani rezultatom 5:1.

Furiozno su domaći ušli u utakmicu i već u 10. minuti utakmice na semaforu je pisalo 3:0. Poveo je Brotnju u 4. minuti pogotkom Darke Ivankovića, da bi samo minutu kasnije na 2:0 povisio Darko Raguž.

MNK Brotnjo Futsal Doboj

U 10. minuti svoj drugi pogodak postiže Darko Ivanković za erupciju oduševljenja na tribinama. No, dvije minute kasnije do pogotka dolaze i gosti kada je sam pred Vučića izašao Mehmedović i poslao loptu u mrežu. 

Mogli su domaći u prvom dijelu postići još nekoliko pogodaka, prilike su se redale, ali nije bilo preciznosti, a nešto je odlično i obranio vratar gostiju Dragan Bogdanović.

MNK Brotnjo Futsal Doboj

U nastavku nešto mirnija igra. Prešli su gosti na igru s vratarom u polju, no to ih je koštalo. Najprije je u 32. minuti na asistenciju kapetana Silvija Dujmovića odlično pogodio Darko Raguž, da bi tri minute kasnije sa svoje polovice loptu u mrežu poslao Ivan Ivanković.

Druga utakmica na rasporedu je u srijedu 26. travnja u Doboju. Ukoliko Brotnjo upiše novu pobjedu ostaje u najvišem rangu natjecanja, a ako bi pak slavili domaći majstorica bi se igrala sljedeći vikend u Čitluku.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.