ZRINJSKI MIJENJAO DOMAĆINSTVO Do kraja tjedna dvije važne utakmice pod Bijelim Brijegom

Utakmica Zrinjski i Sheriff
Hercegovina.info

Nogometaše HŠK Zrinjskog do kraja ovog tjedna očekuju dvije utakmice na stadionu pod Bijelim Brijegom. I dok se svi spremaju za uzvratni susret Konferencijske lige protiv Tirane koja se igra u četvrtak 28. srpnja i nabavljaju svoje ulaznice, danas je stigla vijest kako će Zrinjski u nedjelju ugostiti Leotar u Mostaru što i nije bilo predviđeno prvenstvenim rasporedom.

Naime, HŠK Zrinjski i FK Leotar postigli su dogovor o zamjeni domaćinstva međusobnih utakmica u 3. i 14. kolu m:tel Premijer lige, tako da će se prvi ogled ovih klubova odigrati u nedjelju, 31. srpnja u Mostaru s početkom u 21.05 sati. 

Komisija za natjecanje Nogometnog saveza BiH usvojila je zahtjev HŠK Zrinjski kao opravdan, jer su kao razlozi za zamjenu domaćinstva navedeni skorašnji radovi na rekonstrukciji travnjaka na stadionu HŠK Zrinjski, kao i činjenica da se zbog ekstremnih vrućina utakmica može odigrati u večernjem terminu.

Pred 'Plemićima' su tako u ovom tjednu dvije iznimno važne utakmice. Prva nosi prolazak u daljnju fazu natjecanja Konferencijske lige, a druga priliku da Zrinjski upiše prva tri boda u novoj sezoni Premijer lige BiH.