VELEŽ I ŠIROKI U ZANIMLJIVOM TERMINU Objavljen raspored utakmica četvrtog kola Premijer lige BiH

Velež Široki
hercegovina.info

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je u svom službenom sustavu Comet objavio raspored utakmica četvrtog kola Premijer lige BiH, u kojem se može primijetiti jedan vrlo zanimljiv termin jednog od derbija.

idućeg vikenda na rasporedu su utakmice četvrtog kola. Igrat će se tijekom tri dana za produženi vikend, a iako se radi o četvrtom kolu, skoro nitko od ekipa nije kompletirao dosadašnji broj predviđenih utakmica zbog odgoda i nastupa u Europi, piše Klix.

Ono što se izdvaja među ostalim mečevima, jeste termin derbija između Veleža i Širokog Brijega. Utakmica na stadionu Rođeni igra se u nedjelju od 21:30, što je najkasniji termin ikada jedne premijerligaške utakmice.

Nikada ranije utakmice nisu počinjale nakon 21 sat, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovo ostati jedinstven slučaj, ili će organizatori natjecanja i u budućnosti prakticirati ovaj kasni termin.

Na teren bi prvi put trebao i branitelj duple krune, ekipa Zrinjskog. Plemići su zbog odličnog europskog niza odgodili utakmice prva tri kola, a kako pravila nalažu, sada će morati na teren i to domaćom utakmicom protiv GOŠK-a. Ove dvije momčadi zamijenile su domaćinstva pa se prvi duel igra u Mostaru.

Subota:

17:00 Zvijezda 09 - Sloga Meridian

20:45 Posušje - Željezničar

Nedjelja:

19:30 Borac - Igman

20:00 Zrinjski - GOŠK

21:30 Velež - Široki Brijeg

Ponedjeljak:

17:00 Tuzla City - Sarajevo