VEĆ ODBIO MILIJUNE Sve je spremno za Messijev povratak, na potezu Katalonci

Messi

Mesi je 2021. godine stigao u Pariz iz Barcelone, a ugovor mu traje do kraja tekuće sezone

Španjolski mediji tvrde da Lionel Messi odugovlači pregovore s PSG-om jer čeka da vidi može li mu Barcelona ponuditi uvjete, pošto bi se radije vratio u klub nego ostao u Parizu.

Odbio plaću od 400 milijuna eura

Mesi je 2021. godine stigao u Pariz iz Barcelone, a ugovor mu traje do kraja tekuće sezone. Iako je najavio da će odluku o budućnosti objaviti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, Messi to još nije uradio, ali je jasno da nema previše opcija.

Nedavno je dobio i ponudu za plaću od 400 milijuna eura godišnje iz Saudijske Arabije, ali je naglasio da ne želi napustiti europski nogomet i da još želi da se natječe na najvišem nivou.

Vraća mu se u Barselonu

Kako se navodi, Messi bi se najradije vratio u Barcu, ali još ne može dobiti ponudu zbog financijskih problema u kojima se nalaze Katalonci.

"Messi bi se najradije vratio u Barcelonu, on čeka ponudu katalonskog kluba, ali ona još nije stigla. Barcelona želi da se Messi vrati, ali za sada ne može poslati konkretnu ponudu zbog financijskih problema. Rukovodstvo katalonskog kluba pregovara sa sponzorima, koji bi omogućili povratak Messija, a ujedno bi i Barcelona trebala izbjeći kršenje pravila financijskog fair playa", navodi se u tekstu "Mundo Deportiva".

On je bio član Barcelone od 2000. do 2021. godine, a s ovim timom je osvojio 34 trofeja. U dresu Barcelone odigrao je ukupno 778 utakmica, a postigao je 672 gola i upisao 303 asistencije.