U Zrinjski stigao samo jedan poziv, Bilbija ponovno izvisio

Nemanja Bilbija Zrinjski
Hercegovina.info

Kapetan Plemića je u ponedjeljak uputio ispriku izborniku Ivaylu Petevu zbog nekih ispada u prošlosti, ali bugarski stručnjak nije promijenio mišljenje.

"Poziv u reprezentaciju bi bio šlag na ovu sjajnu sezonu. Nadam se da ću ga konačno dobiti. Želim se ispričati izborniku Petevu za neprimjerene izjave, bilo je nesuglasica u proteklom razdoblju", rekao je Bilbija za Sportsport.ba.

Kako saznaje ovaj portal na adresu Plemića stigla je kuverta iz Saveza sa samo jednim imenom za predstojeće okupljanje.

Naime, poziv je dobio sjajni stoper Hrvoje Barišić koji je iza sebe imao fantastičnu sezonu i trenutno je možda i najbolji obrambeni igrač Premijer lige.

Barišić je bio u reprezentaciji na američkoj turneji kada je odigrao odličan susret protiv SAD-a pa njegovo pozivanje i ne predstavlja preveliko iznenađenje.

Podsjećanja radi, nogometna A reprezentacija će 4. i 11. lipnja gostovati Finskoj i Crnoj Gori, dok će 7. i 14. lipnja biti domaćin Rumunjskoj i Finskoj.

Izbornik Petev će svoj spisak objaviti u srijedu. U javnost su već procurila neka imena s liste pozvanih. U pitanju su Ermedin Demirović, Dino Hotić i Haris Duljević.