TRGOVAČKI SUD POZIVA ZASTUPNIKE Klub navijača 'Armada' pred stečajem

Armada Rijeka

Trgovački sud u Rijeci u skraćenom stečaju Kluba navijača Armada Rijeka (KNAR) pozvao je zastupnike te udruge s nešto više od 22.000 eura utvrđenog duga da u roku od 15 dana predaju popis imovine i obaveza. Sudskim oglasom pozvani su i vjerovnici KNAR-a da u roku od 45 dana predlože otvaranje redovnog stečaja i plate predujam za namirenje troškova postupka.

Ne odazovu li se zastupnici Kluba navijača Armada i njihovi vjerovnici u zakonski predviđenim rokovima, sud će donijeti rješenje o istovremenom otvaranju i zaključenju skraćenog stečaja. Klub navijača Armada Rijeka udruga je osnovana i upisana u Registar udruga 2017., a kao njezin cilj navedeno je promicanje, razvijanje i unapređenje kulture navijanja na sportskim utakmicama, piše Index.

Nedavne promjene

Kao djelatnosti navedene su organiziranje okupljanja svih navijača Hrvatskog nogometnog kluba (HNK) Rijeka, ali i ostalih sportskih klubova iz regije, organiziranje putovanja na sportske susrete, izrada koreografija i transparenata te ostalog navijačkog materijala I zaključno - organiziranje raznih kulturnih i humanitarnih priredbi.

Kako su lokalni mediji izvijestili, na izvanrednoj sjednici skupštine Kluba navijača Armada u srpnju dosadašnji tajnik Mateo Dejak podnio je neopozivu ostavku te je jednoglasno izglasana promjena statuta odnosno uvođenje funkcije predsjednika KNAR-a.

Za novog predsjednika udruge je jednoglasnim odabirom članova izabran Leo Derviši, za tajnika udruge jednoglasnim odabirom članova izabran je Andre Rošić.