STRIJELAC HRVOJE BARIŠIĆ "Navijačima svaka čast, sram me i žalim zbog poraza ali naš europski put još nije gotov"

Zrinjski,Slovan,barišić hrvoje

Strijelac pogotka kojim je Zrinjskom produžio nade u nastavak kampanje u Ligi prvaka Hrvoje Barišić komentirao je nakon ispadanja od Slovana u Bratislavi utakmicu koja je na kraju završila remijem 2:2.

"Tek zadnjih 10- 15 minuta smo krenuli, trebali smo definitvno krenuti ranije. Gol koji smo primili na početku nas je dosta poremetio. Oni su opet stali obrambeno, nemaš ih gdje probiti, nismo imali prostora, nije funkcioniralo sve dok nismo dali gol. Malo smo se pokrenuli, ali bilo je prekasno".

Komentirao je primljene golove iz prekida, navevši da su plod grešaka i dekoncentracije. 

"Jednostavno kod primljenih golova se pojavila dekoncentracija, u petoj minuti dogodila se greška, ne možemo to vratiti, morali smo nastaviti. Prvo pouvrijeme nismo dobro igrali, drugo smo se digli. U Ligi prvaka se to kažnjava i mi smo nažalost izgubili.

Rekao je kako ga poraz najviše boli zbog najvjernijih navijača koji klub prate gdje god da igra, pa ih je tako u Bratislavi sinoć bilo oko 500.

"Ultrasima svaka čast, ja više ne znam odakle ljudi vade novce da dolaze, svaka im čast, sram me zbog njih i žao mi je što smo izgubili ali tako je kako je. Idemo dalje, znali smo da ako ispadnemo čeka Breidarblik, idemo se odmoriti, pripremiti za njih i idemo dalje, početak je sezone, moramo se i mi uigrati ali mislim da će to biti sve bolje i bolje" optimistično je zaključio branič Zrinjskog.