SLIŠKOVIĆ "Ne znam hoću li biti na klupi protiv Borca"

Blaž Slišković
Damir Hajdarbašić/fkz.ba

Zbog obiteljskih problema Blaža Sliškovića jučer nije bilo na klupi Željezničara u Mostaru. Njegov klub odigrao je jednu dobru utakmicu i s obzirom na trenutnu situaciju uspio iznenaditi Velež koji je u ovom susretu bio favorit. Slišković kaže da je Velež bio nešto konkretniji, ali da je na kraju rezultat ipak realan.

"Nakon utakmice poslušao sam izjavu mog pomoćnika Memića. Mislim da je bio objektivan koliko je on to mogao biti. Mišljenja sam da je Velež imao bolje prilike, iako je moj pomoćnik rekao da smo mi imali bolje. Na kraju mislim da je rezultata realan. Igrali smo koliko možemo i maksimalno se trudili. Na svakoj idućoj utakmici ćemo ići na pobjedu pa što bude", ističe.

Slišković kaže kako ne zna hoće li biti na klupi Željezničara i protiv vodećeg Borca.

"Imam obiteljskih problema, a i klub je sve rekao u svome priopćenju. Što se tiče vođenja sljedeće utakmice zaista ne znam ništa."

Gledao je i utakmicu sljedećeg protivnika iz Banja Luke protiv Zrinjskog. No, bez komentara je baš poput Sergeja Jakirovića.

"Gledao sam utakmicu. Ne želim ništa komentirati. U javnosti je dosta toga rečeno", kratko je rekao za Hercegovina.info Blaž Slišković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.