'ŠAMPIONSKI KARUSEL' Ultrasi pozivaju sve navijače da u Čitluk idu zajedno u koloni

Ultrasi karusel
Mostarski Ultrasi organiziraju 'šampionski karusel' u Čitluk za nedjeljnu utakmicu na stadionu 'Bare' protiv trebinjskog Leotara gdje će se održati proslava prvaka Premijer lige BiH.

Iz kluba navijača pozivaju sve koji idu s osobnim automobila da dođu kod stadiona Zrinjskog u 16 sati odakle će zajednička kolona krenuti put Čitluka.

Za Zrinjski ova utakmica je protokolarno-svečanog karaktera budući da zadnji susret igraju protiv Tuzle City te je ovo zadnja prilika za sve navijače da zajedno s igračima i stožerom proslave 8. titulu prvaka države, ali i novoosvojeni kup.

Trebinjcima ova utakmica ima veći natjecateljski značaj budući da se nalaze u opasnoj zoni za ispadanje i svaki bod u preostala dva kola im može odrediti budućnost iduće sezone.

Utakmica s početkom od 17 sati odigrat će se na čitlučkim Barama gdje su 'Plemići' bili domaćini cijelu polusezonu zbog radova na svom stadionu, a znak zahvalnosti za sve Čitlučane i ostale navijače je besplatna ulaznica za posljednju domaću utakmicu.