Samo Hrvatska i Brazil imaju nogometaše u svim klubovima, polufinalistima Lige prvaka

Luka Modrić, Zrinjski Mostar, film, Luka Modrić, HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Aukcija, kopačke, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Stadion HŠK Zrinjski, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Luka Modrić, Mehmed Baždarević , Stadion HŠK Zrinjski
To je uspjeh kakvim se može pohvaliti još samo Brazil, nogometna supersila i država od 200 milijuna stanovnika. A budući da imamo predstavnika u sva četiri polufinala, imat ćemo i osvajača Lige prvaka.

Prvo su plasman među četiri najbolje momčadi izborile su dvije madridske momčadi. Real ne može prvu postavu zamisliti bez Luke Modrića, a tu je i Mateo Kovačić koji dobiva sve više prilike kod Zinedinea Zidanea. Dalje je prošao i Atletico čiji dres nosi Šime Vrsaljko. 25-godišnji Zadranin je ozlijeđen, no prijavljen je za drugi krug LP-a i već je nastupio pa će mu se pisati naslov ako njegov klub ode do kraja.

Sinoć je dalje prošao i Juventus koji je izbacio Barcelonu. Za staru damu nastupa neumorni Mario Mandžukić, a tu je i ozlijeđeni Marko Pjaca koji ove sezone zbog ozljede više neće igrati, no i on je nastupio u Ligi prvaka. Četvrti klub je Monaco na čijim je vratima već pet godina sigurni Danijel Subašić.

Parove ćemo doznati u petak kada je na rasporedu ždrijeb. Prve utakmice igraju se 2. i 3. svibnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije. Bit će ih poseban užitak pratiti s našim igračima u glavnim ulogama. Hrvati tako nastavljaju sjajnu tradiciju jer od 2013. godine imamo osvajača Lige prvaka.

Hrvati tako nastavljaju sjajnu tradiciju jer od 2013. godine imamo osvajača Lige prvaka.

Polufinale Lige prvaka:

Real Madrid (Luka Modrić, Mateo Kovačić)
Juventus (Mario Mandžukić, Marko Pjaca)
Monaco (Danijel Subašić)
Atletico Madrid (Šime Vrsaljko)

Večernji list