ROMANO TVRDI Gotovo je, Bellingham je igrač Reala

jude bellingham,Real Madrid,Borussija Dortmund

Jude Bellingham je dva tjedna prije 20. rođendana prošao liječnički pregled u Madridu i potpisao za Real ugovor do 2029. godine, objavio je Fabrizio Romano. Najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša javlja da je Bellingham već postao igrač Reala, koji će ga sljedećeg tjedna predstaviti navijačima na Santiagu Bernabeuu.

Sadržaj se učitava...

Mladi veznjak postaje najskuplji igrač u povijesti Reala. Fiksna odšteta Borussiji Dortmund je 103 milijuna eura, a s bonusima se penje do 130 milijuna eura. Bellingham će tako srušiti dosadašnjeg rekordera Edena Hazarda, kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Chelseaja za 115 milijuna eura. Borussiji se višestruko isplatilo ogromno ulaganje u 17-godišnjaka. Bellinghama je, naime, prije tri godine kupila od Birminghama za 30 milijuna eura. 
Real ga je sada zaštitio otkupnom klauzulom od čak milijardu eura te mu dao godišnju plaću od 25 milijuna eura. Manchester City nudio mu je više, ali je Bellingham odabrao Real jer mu u Madridu jamče da će biti nositelj u sljedećem desetljeću, onaj na kojem će graditi momčad. Bellingham je jako mlad, ali već ima 132 utakmice, 24 gola i 25 asistencija u vrhunskom nogometu za Borussiju te 24 nastupa za seniorsku reprezentaciju Engleske.

Uzimajući to u obzir, kao i da je igrač za kojeg će Real platiti najvišu odštetu u povijesti kluba te mu dati ogromnu godišnju plaću, jasno je da ga ne dovodi kako bi gledao i učio od duplo starijeg Modrića. Nego kako bi ga odmah naslijedio.