VIDEO  Reprezentacija BiH ima novu kolekciju dresova

Bilbija reprezentacija BiH dresove
Screenshot

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je predstavila novu kolekciju dresova u kojima će nastupati u kvalifikacijama za EURO 2024.

Predstavljanje ovih dresova označava početak nove faze za reprezentaciju i predstavlja simbol svježine i promjene. Ovi moderni dresovi, dizajnirani od strane poznate sportske marke Kelme kreirani su na način da ističu karakter i identitet bh. nogometa.

Sadržaj se učitava...

Adnan Džemidžić izrazio je zadovoljstvo novim dresovima i istaknuo važnost suradnje s Kelmeom u daljnjem radu NS BiH:

"Ovi dresovi predstavljaju novo poglavlje za našu reprezentaciju. Kelme je renomirana sportska marka s bogatim iskustvom i sretni smo što smo uspostavili ovu suradnju. Vjerujem da će nam ova nova oprema donijeti sreću i dati snažnu inspiraciju u borbi za plasman na EURO 2024.“

Srđan Jaćimović također je izrazio svoje oduševljenje zbog suradnje sa NS BiH i prilike da predstavi Kelme dresove za "A“ reprezentativce.

Bilbija reprezentacija BiH dresove

"Tvrtka Kelme je uvijek bila posvećena stvaranju vrhunske sportske opreme koja kombinira funkcionalnost, stil i udobnost. Vjerujemo da će ovi dresovi našim igračima omogućiti da se istaknu na terenu i da će biti izvor ponosa za sve navijače. Jedva čekamo da vidimo reprezentativce kako nose ove dresove u kvalifikacijskim utakmicama.“

Sada, sa svježim izgledom i novom sportskom opremom, reprezentacija Bosne i Hercegovine kreće hrabro naprijed u nastojanju da ostvari svoje ciljeve na međunarodnoj sceni. Novi dresovi predstavljaju simbol ponosa i strasti za igru, i vjerujemo da će ih naši Zmajevi nositi s dostojanstvom i da će ostvariti rezultate koje svi želimo".

Online prodaja dresova počinje 16. lipnja putem stranica juventasport.com i zmajevi.ba.