RENDULIĆ "Ispada da smo izgubili za dva centimetra, mislim da nismo razočarali"

Rendulić
hercegovina.info

Iako ne može biti zadovoljan porazom, trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić nakon utakmice je rekao kako je zadovoljan igrom svojih igrača. Ovaj put sreća i VAR bili su na strani Legije.

"Bili smo barem ravnopravni, nismo zaslužili poraz. Nažalost, primili smo dva gola i ne preostaje nam ništa drugo nego čestitati Legiji na zasluženoj pobjedi. Čestitam mojim igračima koji su bili dobri s loptom od prve. drugo, jak u posjedu i opasan.Na kraju ispada da smo mi izgubili dva-tri centimetra.Koliko smo mi imali zaleđe, oni nisu imali.Ali idemo dalje.U Europi svaka greška. plaća i mi smo to večeras skupo platili. Mislim da nismo razočarani igrom, dapače mislim da smo bili dobri", rekao je Rendulić.

U nastavku je pokušao napraviti izmjene kako ne bi došlo do nagodbe i preokreta.

"Pokušali smo dodatno pritisnuti Legiju i mislim da smo u tome donekle uspjeli. Pokušali smo s Kisom kao dodatnim špicom, pa i s Jakovljevićem da nešto napravimo u skoku. Nažalost, nismo uspjeli. Imali smo onaj zadnji korner gdje je Radić za dlaku promašio okvir gola. Danas nismo imali sreće. Idemo dalje, imamo još tri utakmice i ako nastavimo ovako igrati, ne sumnjam da ćemo doći do bodova".

Sljedeća europska utakmica opet je protiv Legije, ali u gostima. Rendulić vjeruje u pobjedu.

"Vjerujem da je to moguće, ne samo Legija, nego da moj tim može dobiti bilo koga. Naravno, kada je tim bolji treba se poklopiti dosta toga, ali zašto da ne", rekao je.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.