VIDEO  Real slomio Union Berlin u 94. minuti, Modrić odigrao odličnu utakmicu

Real Madrid Union Berlin
Profimedia

U prvom kolu skupine C Lige prvaka na Santiagu Bernabeuu Real je u 94. minuti golom Judea Bellinghama pobijedio debitanta u elitnom natjecanju Union Berlin.

U prvih 45 minuta gledali smo prilično siromašan nogomet. Nijemci se nisu prepali najtrofejnijeg kluba u povijesti i čak su u nekoliko navrata zaprijetili Kepi. S druge strane, Real u prvom dijelu nije pokazao baš ništa. Jedini igrač koji je zaslužio pozitivnu ocjenu kod Kraljeva je bio Luka Modrić, koji je bio standardno sjajan, ali nije imao potrebnu podršku suigrača.

Sadržaj se učitava...

U nastavku totalno drugačija priča. Berlin se grčevito branio, a Real je napadao u valovima. Rodrygo je pogodio vratnicu, Joselu je mogao zabiti barem tri gola, a vratar Ronnow je odigrao partiju života.

Nakon što je izludio Joselua, koji se stalno hvatao za glavu, Ronnow je u 70. minuti sjajno obranio i odličan šut Modrića. Real je i do kraja napadao, ali nije mogao do gola. No kad se čekao kraj, nakon jednog kornera u 94. minuti Jude Bellingham je zabio za veliku pobjedu Reala. 

Luka Modrić je igrao do 80. minute, kad ga je zamijenio Diaz. Drugi susret ove skupine od 21 sat igraju Braga i Napoli.