FOTO  Posušje i Velež remizirali na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH

Posušje Velež
HŠK Posušje

Na otvaranju nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje i FK Velež remizirali su na Mokrom Docu odigravši utakmicu rezultatom 1:1.

Lijepu utakmicu punu dobrih prigoda vidjeli smo danas u Posušju. Domaćim nogometašima pripalo je prvo poluvrijeme, dok su igrači Amara Osima nešto bolji bili u nastavku.

Prvi su zaprijetili domaći već u 2. minuti preko Milanovića, ali njegov udarac brani Bogdanović.

U 18. minuti Posušje dolazi do pogotka. Sjajnu loptu u prostor dobio je Toni Jović istrčao sam pred Slavišu Bogdanovića i poslao loptu iza njegovih leđa.

U 23. i 26. minuti dvije dobre prilike za Posušje. Najprije je Bogdanović obranio udarac Pavkovića, a onda je Begić nakon kornera pucao tik uz vratnicu.

U 39. minuti dobra prilika za Velež. Tukao je glavom Haskić, a Luka Kukić sjajnom paradom to brani.

U nastavku bolje otvaraju 'Rođeni'. U 54. minuti ponovno je dobro glavom pucao Haskić, ali pogađa okvir gola.

U 63. minuti rođeni ipak dolaze do poravnanja. Izgubio je jednu loptu na sredini terena iskusni Davor Landeka, ona dolazi do Pavića koji je šalje do Đorđa Pantelića, a ovaj se sjajno namješta na nju i šalje je u mrežu.

U 75. minuti odlično je pucao Milanović, a Bogdanović još ljepše brani.

Pet minuta kasnije ponovno je u prilici bio Haskić, ali njegov udarac odlazi pokraj vratnice.

Mogli su 'Rođeni' u 87. minuti do potpunog preokreta. Sjajno je pucao Radovac, ali lopta odsjeda na spoju grede i vratnice.

Do kraja utakmice pokušao je još dobro za domaće Vukoja, ali lopta odlazi iznad vrata Bogdanovića i susret završava podjelom bodova.