POSLUŠAJ SEBE I STANI U PRAVO VRIJEME Eden Hazard u 33. godini najavio odlazak u nogometnu mirovinu

Eden Hazard
Transfermarkt

Bivši kapetan belgijske nogometne reprezentacije i zvijezda Real Madrida, Eden Hazard, objavio je svoje povlačenje iz profesionalnog nogometa. Ova vijest dolazi nakon što je 32-godišnji nogometaš ostao bez kluba tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Hazard je svoju odluku podijelio s javnošću putem emotivne poruke u kojoj je izrazio zahvalnost svima koji su bili dio njegove impresivne karijere. "Morate poslušati samog sebe i stati u pravom trenutku. Nakon 16 godina i više od 700 odigranih utakmica, odlučio sam zaključiti svoju karijeru profesionalnog nogometaša", rekao je Hazard.

Iako će njegov period u Real Madridu biti zapamćen po izazovima i rijetkim nastupima, zbog ozljeda i drugih problema, Hazardova karijera obilježena je brojnim uspjesima. S Lilleom je osvojio naslov prvaka i dva puta bio proglašen igračem sezone, dok je s Chelseajem osvojio dvije titule u Premier ligi, kao i trofeje u domaćim kupovima i Europa ligi.

Hazard je također izrazio zahvalnost svojoj obitelji, prijateljima, trenerima, suigračima i navijačima koji su ga podržavali tijekom njegove karijere. "Sada je došlo vrijeme za uživanje s mojim voljenima te stvaranje novih iskustava", zaključio je.

Njegova odluka o mirovini dolazi na pragu njegovog 33. rođendana, nakon što je prošao kroz 16 godina trofejne, ali i izazovima ispunjene karijere. Eden Hazard ostat će upamćen kao jedan od najtalentiranijih i najuzbudljivijih igrača svoje generacije, a nogometni svijet zasigurno će osjetiti njegov odlazak.