Pogledajte novčanice koje su navijači Rijeke bacali prema Sergeju Jakiroviću

Sergej Jakirović
Nel Paveltić/PIXSELL

Rijeka i Dinamo sinoć su remizirali u derbiju 14. kola HNL na Rujevici. U zanimljivoj utakmici poveo je Dinamo pogotkom Špikića u 41. minuti susreta. Do poravnanje su domaći došli u 53. minuti kada je Selahi pogodio glavom nakon slobodnog udarca.

U 81. minuti Dinamo ponovno dolazi do vodstva, a najbolje se u gužvi snašao Dino Perić. No, u 88. minuti Rijeka ipak spašava bod. Pogodio je Mitrović pod gredu nakon jednog ubačaja.

Utakmica se igrala pred nešto više od 8000 gledatelja, a domaći navijači vatreni doček priredili su treneru Modrih Sergeju Jakiroviću i Stefanu Ristovskom.

Ne mogu navijači Rijeke ovom dvojcu oprostiti prelazak u Dinamo. Po uzoru na Milanove navijače koji su na nedavnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a Donnarummi bacali lažne novčanici, isto su uradili i navijači Rijeke Jakiroviću.

Napravili su lažne dolare na kojima je bio Jakirovićev lik, natpis "traditore", odnosno "izdajica", te Unites States Bosnia and Hercegovina.

Sergej Jakirović

Navijači Rijeke Stefana Ristovskog su u poluvremenu natjerali na suze. Nogometaš Dinama nije mogao trpjeti uvrede s tribina.

Sergej Jakirović

Nakon utakmice Sergej Jakirović je rekao kako ga to i nije previše dirnulo.

"S obzirom na to koliko se najavljivalo bilo je uredu. Ja nikom ništa ne zamjeram, ne opterećujem se s time, ovo je nogometni folklor, a ja sam puno prošao kao trener, pa onda valjda vrijediš ako se ljudi toliko koncentriraju na tebe".

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.