FOTO/VIDEO  Pobjeda Posušja protiv Igmana na Mokrom Docu

Posušje Igman
HŠK Posušje

U 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje na svom su terenu danas uvjerljivo svladali Igman iz Konjica rezultatom 4:1.

Bila je to jedna odlična predstava nogometaša Branka Karačića.

Do prednosti su domaći došli već u 8. minuti. Pucao je Nikola Mandić, Ćeman je tu loptu obranio, ali se ona od Sipovića odbila u mrežu za slavlje na Mokrom Docu.

Mogli su domaći u 12. minuti do drugog pogotka, ali Ćeman brani udarac Mandića.

No, četiri minute kasnije nova lopta u mreži gostiju. Kamenar je ubacio iz kornera, Marić loptu prebacio glavom, a Gabrijel Boban je iz neposredne blizine proslijedio u mrežu.

Do trećeg pogotka Posušje dolazi pred sami odlazak na odmor. Brković je ubacio iz kornera, a strijelac je ovaj put bio Luka Lučić.

Sadržaj se učitava...

U 50. minuti dobra prilika za Brkovića, ali Sipović je to blokirao.

U 75. minuti sjajnu priliku je imao Dominik Begić, ali njegov udarac odlazi tik uz vratnicu vratara gostiju.

Pet minuta kasnije do pogotka dolaze i gosti. Mirko Oremuš je lijepo asistirao za Ahmetovića kojem nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

U sudačkoj nadoknadi Posušje je stiglo do još jednog pogotka. Mrežu je pogodio Vinko Rozić i potvrdio veliku pobjedu Posušja.

Ovom pobjedom Posušje došlo do svog 20 boda i sedmog mjesta, dok je Igman na 10 mjestu s 15 bodova samo dva više od zone ispadanja.