FOTO  'PLEMIĆI' POBJEGLI OD EUFORIJE "Znamo kakva nas atmosfera očekuje, vjerujemo da možemo do pobjede"

Zrinjski u Međugorju
Hercegovina.info

Prava euforija vlada u Mostaru uoči susreta prvog pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Sheriffa koji se igra u srijedu na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Ulaznice za taj susret gotovo su razgrabljene, a Zrinjski je glavna tema svih "kava" u gradu na Neretvi.

Stoga su 'Plemići' odlučili svoj mir potražiti malo dalje od Mostara, u Međugorju, kako bi što mirniji i skoncentriraniji dočekali utakmicu protiv Moldavaca.

Zrinjski u Međugorju

Na jednom od terena Sportskog centra Circle International trener Sergej Jakirović i njegov stožer poslijepodne su poveli jedan od posljednjih treninga uoči Sheriffa.

"Željeli smo se malo odmaknuti od euforije i svega što vlada oko kluba ovih dana u Mostaru. Jednako tako dobro je da budemo svi skupa uoči ove važne utakmice i da se što bolje pripremimo za srijedu", kaže za Hercegovina.info pomoćni trener Zrinjskog Marko Salatović.

Zrinjski u Međugorju

Zadovoljan je stanjem u momčadi

"Slobodan Jakovljević još uvijek osjeća ozljedu lista, a ostali igrači su svi zdravi i spremni za utakmicu", dodaje.

"Sheriff ima veliki broj odlazaka i dolazaka igrača i tu ostaje mala nepoznanica. Analizirali smo njihove posljednje utakmice, nekih novih informacija nemamo, no mislim da ćemo se dobro pripremiti. Maksimalno spremno ćemo ih dočekati".

"Očekujem fantastičnu atmosferu. Žao mi je samo što gornja tribina neće biti u punom kapacitetu da dođe što više ljudi, no dobro. Ovi koji dođu sigurno će nam dati maksimalnu podršku kako su nam to davali i do sada. Idemo svi skupa po povoljan rezultat", kazao nam je Salatović.

Iako upitan, Slobodan Jakovljević pun je vjere i optimizma u dobru utakmicu Zrinjskog.

Zrinjski u Međugorju

"Naravno da vjerujemo. Bit će sigurno teško. Sheriff ima više europskog iskustva i siguno će se i njih nešto pitati, ali idemo hrabro i ja vjerujem da možemo do pobjede, naročitu u Mostaru. O atmosferi koja će vladati na stadionu ne treba uopće ni pričati. Imat ćemo veliku podršku naših navijača", kazao nam je Jakovljević.

U Međugorju ''Plemići' ostaju do ponedjeljka te nakon jutarnjeg treninga odlaze za Mostar. U utorak ih očekuje oficijalni trening, a utakmica sa Sheriffom igra se u srijedu od 20 sati na stadionu 'HŠK Zrinjski'.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.