OSIM Imali smo sreće i spretnosti; IVANKOVIĆ Primili smo pogodak nakon izmišljenog prekršaja

Amar Osim
fkz.ba

Nogometaši Zrinjskog večeras su poraženi na Grbavici od Željezničara rezultatom 1:0. Drugi je to poraz u nizu za Maria Ivankovića, koji je silom prilika preuzeo klupu zbog izostanka cijelog stručnog stožera. Nakon utakmice Ivanković je rekao kako je večeras jako nedostajao Nemanja Bilbija.

"Nismo jednostavno imali sreće ovih 90 minuta. Momcima ne možemo ništa prigovoriti. Bez obzira na sve probleme koje ima i Željezničar, mislim da smo mi više osjetili izostanak Nemanje Bilbije koji je naš najbolji igrač i strijelac i to se danas pokazalo, jer je nedostajala realizacija."

Ivanković kaže kako su znali da je Željezničar opasan iz prekida.

"Cijeli tjedan smo upozoravali na Željine prekide, vježbali smo to i opet primimo taj pogodak koji je došao, moram to reći, nakon izmišljenog prekršaja. No, što je tu je. Čestitam Željezničaru koji je bio sretniji i spretniji, a na nama je da se saberemo i u subotu pokažemo napokon svoje pravo lice", rekao je Ivanković.

I trener Željezničara Amar Osim rekao je njegova momčad bila sretnija.

"Oba momčadi večeras su pokušala neutralizirati protivnika i ne primiti pogodak. Čekala se greška, čekalo se nešto i mi smo dočekali to nešto. Imali smo sreće i spretnosti i to je to.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.