OPĆE LUDILO MEĐU NAVIJAČIMA HAJDUKA "Zbog Perišića zovu školu u Omišu, u Mostaru izvlače informacije od tetke"

Ivan Perišić
Dalmacija danas

Kada je talijanski novinar Gianluca Di Marzio jučer objavio kako Ivan Perišić raskida ugovor s Tottenhamom te stiže u Hajduk, među navijačima Hajduka zavladalo je opće ludilo. S obzirom da je Di Marzio jako pouzdan izvor kada su u pitanju transferi, euforija među "bilim pukom" je krenula.

Sve je pak začinio legendarni nogometaš Hajduka Zoran Vulić koji je rekao da je iz krugova obitelji Ivana Perišića čuo da se popularni Perija vraća u svoj matični klub gdje je i ponikao.

Euforiju je malo stišao Fabrizio Romano prvo ime među novinarima kada su u pitanju transferi koji rekao da ništa još nije odlučeno, ali transfer nije demantirao. Dodajmo kako su Perišić i Romano jako dobri prijatelji.

Navijači Hajduka pokušavaju na svoje načine doznati je li Perišić stiže na Poljud. S obzirom na brojne priče "pouzdanih izvora", i što bi rekla splitska grupa TBF rekao mi je "prika od prike" koji je dobar s njegovom "materom" da dolazi. 

Neki su pak čuli da su Perišićeva djeca svježe upisana u školu u Omišu pa su to osobno željeli provjeriti.

Na jednom od foruma kojem je Hajduk tema osvanuli su kontakt brojevi Osnovne škole "Josip Pupačić" u Omišu. Tu se našao broj tajništva, stručne službe, pedagoga, psihologa i računovodstva.

Navijač koji je objavio brojeve napisao je "Svakako preporučujem poziv psihologu". 

Drugi je pak na to odgovorio: "Psiholog mi se ne javlja, probat ću kasnije".

Znatiželjni su navijači Hajduka i u Mostaru. Tako smo jutros sreli jednog od njih kojem je Hajduk vječna tema na dnevnoj razini. On je pak propitkivao Perišićevu rodbinu po Mostaru.

"Sinoć sam išao šetati psa i sreo sam Perišićevu tetku koju poznajem. Istina nije mu prava tetka, nego što bi mi rekli u drugo koljeno. Pitao sam stiže li Ivan u Hajduk. Odgovorila je zagonetno kako ona ništa ne zna i da Ivan puno ne priča, da obitelj tek zadnja sazna. Ne vjerujem joj. Perišić sigurno dolazi", uvjeren je ovaj navijač.

Ivan Perišić trenira u Omišu, a trener Tottenhama ne vidi ga u planovima za sljedeću sezonu. Možda je baš sada to "vrime", ali ostaje nam za vidjeti u danima pred nama.

Marko Livaja među navijačima Hajduka postao je prava ikona i vratio euforiju u Split. Ne možemo ni zamisliti što bi tek bilo da s njim zaigra Ivan Perišić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.