FOTO  Održana „Bijelo – crvena noć“ HNK Brotnjo – Čitluk

Održana „Bijelo – crvena noć“ HNK Brotnjo – Čitluk
HNK Brotnjo Čitluk

Sinoć je u Hotelu Brotnjo održana najavljena donatorska večer našeg kluba, ” Bijelo – Crvena noć ” .

"Prije svega, zahvaljujemo se svima koji su došli i uveličali ovaj prekrasan događaj. Ponosni smo na činjenicu da je ovo bila najposjećenija večer još od prve i jubilarne 2016. godine

Uživali smo sinoć kroz bogati program, koji je vodio prijatelj kluba, Albert Pehar, a cijelu večer nas je zabavljalo glazbeni duo, Nataša i Goran.

Bila je čast vidjeti ponovno na okupu brojne legende Brotnja, a svojim dolaskom posebno nas je razveselio i predsjednik ” šampionskog Brotnja”, Ivana Iće Medića.

Kao domaćini večeri, uz Hotel Brotnjo, čijem se osoblju ovim putem još jednom zahvaljujemo na sjajnom gostoprimstvu, potrudili smo se za pripremu nagradne bogate tombole za naše goste. Ukupno pedeset jedna nagrada bila je u našem ždrijebu, i želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos u organizaciji iste.

Želimo zahvaliti na podršci svim našim sportskim prijateljima klubovima koji su sinoć bili s nama, a to su redom: HŠK Zrinjski Mostar, NK Široki Brijeg, NK GOŠK Gabela, HŠK Posušje, HNK Tomislavgrad, HNK Neum, HNK Čapljina, NK Ljubuški, HNK Grude.

Ne zaboravljamo ni prijatelje i članove Športskog saveza Brotnja, koji su također jednoglasno prepoznali važnost našeg događaja.

Na koncu, HNK Brotnjo Čitluk želi iskreno zahvaliti svim donatorima, navijačima i prijateljima kluba koji su sinoć kupovinom ulaznice i svojim prisustvom poslali jasnu poruku da se dobar rad u godini koja je iza nas itekako isplatio.

Želimo naglasiti da je ovo početak priče koju, kao sportski kolektiv koji ponosno predstavlja ime Brotnja, strpljivo gradimo i nadamo se da će svoj vrhunac tek dočekati u mjesecima i godinama koje slijede. Idemo dalje. Samo Brotnjo! – poručili su iz HNK Brotnjo – Čitluk.