ODREĐEN RASPORED Poznato kada igraju Zrinjski i Velež, ali i datumi ostalih odgođenih utakmica

Zrinjski Velež
Hercegovina.info

Zbog nastupa bh. klubova u Europi, nekoliko utakmica u prva tri kola Premijer lige je odgođeno, a nije isključeno da ih bude još budući da Zrinjski i dalje igra u europskim natjecanjima i vrlo je blizu toga da osigura grupnu fazu, što bi moglo svakako poremetiti budući raspored prvenstva BiH.

Odgođena utakmica 1. kola između Željezničara i Igmana odigrat će se 30. kolovoza (srijeda), dok će Široki Brijeg i Borac svoj zaostali susret 1. kola odigrati 13. rujna, a istog dana sastat će se Zrinjski i Posušje. Utakmice se igraju u srijedu, javlja Sportsport.ba.

Sloga i Željezničar će utakmicu 2. kola odigrati u srijedu 20. rujna, a sedam dana kasnije svoje zaostale utakmice odigrat će Borac i Sarajevo, odnosno Tuzla City i Zrinjski.

Gradski derbi u okviru 3. kola između Zrinjskog i Veleža, koji je otkazan zbog nastupa 'Plemića' u Europi, odigrat će se u srijedu 18. listopada ove godine.

Satnice odigravanja navedenih utakmica odredit će nositelj TV prava i naknadno će biti poznate.

Pred nama su utakmice 4. kola Premijer lige BiH. Zvijezda će u subotu ugostiti Slogu Doboj, a Posušje istog dana u noćnom terminu Željezničar.

Dan kasnije sastat će se Borac i Igman od 19:30 sati, Zrinjski i GOŠK od 20 sati, a od 21:30 sati Velež i Široki Brijeg.

Ponedjeljak nam donosi zanimljiv duel između Tuzla Cityja i Sarajeva, čime će biti završeno četvrto kolo.