NATOPLJENI TEREN U jako teškim uvjetima, Posušje i Leotar podijelili bodove

Posušje i Leotar 2023
HŠK Posušje

Odigrana je još jedna utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine o kojoj će se dugo pričati, ali opet po negativnim stvarima. Ovaj put su to pored spornih sudijskih odluka bili i vremenski uvjeti koji su uništili travnjak Mokrog doca i učinili ga vrlo neuvjetnim za igru, a na njemu su Posušje i Leotar podijelili bodove odigravši 1:1, piše sportsport.

Već nakon dvije minute povelo je Posušje. Jović se lijepo snašao, prebacio loptu do Bobana koji ne griješi i pogađa za vodstvo domaćeg tima.

Gosti iz Trebinja odmah su došli do izjednačenja. Čubrilo je u osmoj minuti centrirao iz kornera, a za 1:1 pogodio je Handžić.

Prijetili su nakon toga Maglica na jednoj i Čavić na drugoj strani, a onda sporna situacija koja je otišla na štetu domaćina. Jedan od igrača Leotara igrao je očito rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudac se nije oglašavao. Prosvjedi domaćih bili su uzaludni.

Nakon ovog meča Posušje je sedmo s 24 boda, dok Leotar ima dva manje na desetoj poziciji. U narednom kolu Posušje gostuje kod prvaka Zrinjskog, dok Leotar dočekuje Igman.