NAKON ŠTO GA JE JAKIROVIĆ OTPISAO Alen Halilović pred zanimljivim angažmanom

Alen Halilović
Jonathan Moscrop / Sportimage via Guliver

Nakon što mu je trener Sergej Jakirović dao do znanja kako ne računa na njega, Alen Halilović na izlaznim je vratima Rijeke.

Bivši igrač Dinama i Barcelone – Alen Halilović, prošlog je ljeta u Rijeci predstavljen kao veliko pojačanje. ‘Hrvatski Messi’ kako su mu tepali u mladosti, na Rujevici se ipak nije snašao.

27-godišnjak u Rijeku je stigao iz Readinga besplatnim transferom, a dolazak na Rujevicu djelovao je kao logičan potez za obje strane. Haliloviću je bio potreban angažman kojim bi ‘oživio’ svoju karijeru, dok je Rijeci bio potreban igrač takvog renomea.

No, suradnja nije išla prema očekivanom planu, a nakon što mu je trener Jakirović poručio da u momčadi Rijeke za njega više nema mjesta, Halilović se okrenuo traženju novog odredišta.

Prema pisanju grčkog portala Gazzetta, Halilović je vrlo blizu potpisa za Aris, petoplasiranu momčad grčkog prvenstva. Klub iz Thessalonikija u potrazi je za ofanzivnim pojačanjima, a nogometaš Rijeke nametnuo se kao glavna meta, prenosi Sport klub.

Halilović ima ugovor s Rijekom do 2024. godine, no uprava momčadi s Rujevice neće mu praviti probleme pri eventualnom odlasku.