NA POMOLU ODLAZAK Dinamov Čapljinac bi za 25 milijuna eura u klubu mogao naslijediti kolegu iz reprezentacije

Josip Šutalo

Josip Šutalo je na tržištu najzanimljiviji igrač iz Dinamove svlačionice i teško je očekivati da će i sljedeće sezone biti u Maksimiru. Sjajni 23-godišnji stoper i prošle godine se spominjao u kontekstu izlaznog transfera, pričalo se o interesu Lazija i Arsenala, ali i Leipziga. Upravo je posljednje spomenuti klub i došao najdalje u pregovorima.

Kako doznaje N1, Šutalo je već sve dogovorio s njemačkim klubom, a Dinamu bi trebalo pripasti 25 milijuna eura odštete od ovog posla. Šutalo bi trebao u Leipzig otići kao zamjena za Joška Gvardiola, koji će uskoro postati najskuplji stoper u povijesti i preseliti u Manchester City, piše Index.

Pričalo se i prije o poslu

Još ranije se pričalo o tome da se kuha transfer Šutala kada su u Rotterdamu, tijekom finala Lige nacija snimljen Marijo Mamić, sin Zdravka Mamić koji usprkos optužbi da je izvlačio novac iz Dinama, aktivno radi menadžerski posao.

Družio se s Marinom Buleom, bratom Nine Bulea i menadžerom Josipa Šutala. Njih dvojica su i kumovi, ali odmah nakon što je fotografija izašla u javnost, krenule su špekulacije o tome da je Mamić donio ponudu za Šutala. Sada se čini da je ta ponuda bila iz Njemačke.