Kadetski reprezentativac BIH Osmanović: Dat ćemo sve od sebe da prođemo!

kvalifikacije, reprezentacija BIH, Adnan Osmanović
Jedan od najboljih igrača kadetske premijer lige, ali i reprezentacije BIH je mladi igrač Slavije Osmanović.

Kadetska reprezentacija BIH proteklu godinu se pripremala za ove kvalifikacije, odigrala je i dva jaka turnira koja je osvojila:

- Da, ova generacija je selektirana otprilike prije godinu dana. Počeli smo pripreme i uigravanje za kvalifikacijski turnir. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica i dva jaka turnira koja smo osvojili. Moramo biti zadovoljni sa igrama na turnirima gdje smo pokazali da imamo potencijal i kvalitetu.

BIH se našla u jako teškoj grupi gdje su favoriti Portugal i Hrvatska, ali ne treba podcjeniti ni Crnu Goru. Kakva su očekivanja i mogućnosti ove reprezentacije?

- Imamo jako tešku grupu sa Portugalom, Hrvatskom i Crnom Gorom. Konkurencija je jaka, ali su i naša očekivanja da možemo izboriti prve dvije pozicije i plasirati se u narednu rundu. Otvaramo kvalifikacije sa prvim nositeljem Portugalom - morat ćemo dati maksimum da izvučemo što bolji rezultat. S Hrvatskom i Crnom Gorom smo se već susretali i bile su tvrde i ravnopravne utakmice.

Može li kadetska reprezentacija BIH napraviti iznenađenje i plasirati se u elitnu rundu kvalifikacija?

- Naravno da možemo. Dat ćemo sve od sebe i uz puno truda, sreće i timskog rada sve je moguće.

Jedan si od najboljih igrača kadetske premijer lige i reprezentacije. Kako si zadovoljan svojim igrama?

- Jako sam zadovoljan svojim nastupima, ali i dalje ću se truditi da ostvarim što bolje rezultate.

Tko ti predstavlja veliku podršku u nogometu?

- Veliku podršku u nogometu, ali i u životu mi predstavlja moja obitelj, ali najviše otac koji mi je ujedno i najveća potpora na utakmicama.

HERCEGOVINA.info