JAKOVLJEVIĆ "Bili su bolji i praznih ruku idemo u Mostar. Iskustvo? To nam ne smije biti alibi"

Zrinjski Legia
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski poraženi su večeras u Varšavi od Legije u sklopu 4. kola Konferencijske lige rezultatom 2:0. Stoper Plemića Slobodan Jakovljević nakon utakmice je istaknuo kako je Legija zasluženo slavila i bila bolja.

"Moramo im čestitati, bili su bolji za ta dva pogotka. Primili smo naivno prvi pogodak iz prekida, a drugi je stigao nakon penala. Primili smo ta dva rana pogotka, a kasnije smo se pokušali vratiti i dali smo sve od sebe. No, Legija je iskusna ekipa i idemo praznih ruku u Mostar", rekao je Jakovljević.

Upravo je to iskustvo i prevagnulo.

"Mogu se složiti da je to djelomično tako. No, mi ne trebamo tražiti alibi u tome. Mi smo ove godine napravili povijesni uspjeh i nadam se da ćemo to ponoviti, mi ili bilo koji bh. klub sljedeće godine. Treba nam više iskustva da ne padamo na ovim sitnim detaljima koji odlučuju utakmicu. Mala nepažnja i odmah primiš pogodak, to nije tako u našoj ligi. Mi rastemo iz utakmice u utakmicu i mislim da će nam ovo doći kao dobro iskustvo".

Na kraju je pohvalio atmosferu i ambijent u kojem se utakmica igrala.

"Kada smo igrali i 2016. godine bilo je ovako puno ljudi i ovakva atmosfera. Poznati su po navijanju. Došli su i naši navijači u velikom broju da nas bodre i hvala im na tome, svaka im čast."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.