IVANKOVIĆ KRENUO POBJEDOM "U jednom dijelu smo počeli izmišljati, ali sam prezadovoljan"

Mario Maka Ivanković
Hercegovina.info

Mario Ivanković krenuo je s pobjedom na klupi Plemića. U prvoj utakmici nakon odlaska Krunoslava Rendulića, Ivanković je pred sobom imao malo vremena, hercegovački derbi i zahtjevnog protivnika. No, odlično je njegova momčad večeras izgledala na terenu unatoč brojnim izostancima.

"Večeras je najvažnije bilo da pobijedimo utakmicu i osvojimo tri boda. Bila su nam jako važna kako bi uhvatili priključak nakon ove zaostale utakmice. Ulazak u utakmicu je bio odličan. Imali smo dosta prilika i vodstvo od 2:0. Nakon toga smo imali jednu rupu od deset minuta gdje smo, ne mogu reći stali, nego krenuli izmišljati neka rješenja i Široki nas je kaznio, a i imao izglednu priliku da čak i izjednači rezultat. Zadnjih deset minuta prvog dijela smo ipak "dodali gas" i vratili se na razinu s početka utakmice i postigli taj treći pogodak", rekao je Ivanković

Drugi dio je bio mirniji.

"Što se tiče drugog poluvremena, mislim da smo žargonski rečeno rutinski završili utakmicu. Nismo primili, ali ni postigli pogodak. Na kraju mogu reći kako sam prezadovoljan pobjedom, borbom i pristupom", kazao je Ivanković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.