DOBRE VIJESTI ZA ZRINJSKI Ponajbolji igrač Slovana propušta prvu utakmicu

Slovan,Zrinjski,kučka

Juraj Kucka je kažnjen zabranom na dva susreta europskih kupova nakon isključenja u prvom susretu protiv Swift Hespera. Prvi dio kazne je već izdržao jučer, također će biti odsutan i u prvom susretu drugog kvalifikacijskog kola Lige prvaka u Mostaru. Treneru će ponovno biti na raspolaganju u domaćem uzvratu protiv Zrinjskog.

On je u jednom duelu na zemlji ugrizao protivnika, nakon čega mu je sudac pokazao put prema svlačionici što je značilo i automatsku suspenziju za sljedeći meč, a nakon pregledavanja snimke kazna je podignuta na dvije utakmice zabrane.

Kucka je nakon zabrane izjavio: "Potpuno sam svjestan greške koju sam napravio i koja se nije smjela dogoditi, a kojom sam oslabio tim u teškoj i važnoj utakmici. Dao sam se nepotrebno isprovocirati protivniku koji je ležao na meni, nije me htio pustiti. No, ni to ne opravdava moju naknadnu reakciju," poručio je Kucka.

Sadržaj se učitava...

Klub je kažnjen financijskom kaznom zbog ulaska pojedinca na teren nakon završetka susreta i bacanja plastičnih čaša na teren. Na domaćoj utakmici protiv Mostara, ograničenje kapaciteta tribina neće biti primjenjeno, objavili su iz Slovana.

"S naše strane, učinit ćemo sve kako bismo spriječili ponavljanje ulaska pojedinaca na teren. Istovremeno, želimo vas pozvati i zamoliti da ubuduće ne bacate nikakve predmete na teren. Eventualno ponavljanje ovih prekršaja rezultirat će dodatnim i ozbiljnijim disciplinskim sankcijama. Budući da je pred nama europsko ljeto s najmanje tri kupovske utakmice, želimo da i vi budete na tribinama te da ponovno budete naš dvanaesti igrač" pozvali su navijače.