DINAMOV NOGOMETNI KAMP Hrvatski prvak tražio talente u Čitluku

Čitluk,Dinamo,kamp
događajnica

Četverodnevni Dinamov ljetni nogometni kamp u Čitluk završen je u četvrtak treningom na Gradskom stadionu Bare i dodjelom diploma za 110 polaznika kampa.

Polaznici kampa imali su priliku tijekom protekla četiri dana dva puta trenirati pod vodstvom educiranih trenera iz Škole nogometa GNK Dinamo, Škole nogometa Herceg sport Široki Brijeg i Futsal akademije župe Čerin, a uz treninge svakodnevno su organizirana edukativna predavanja iz oblasti sportske prehrane i sportske psihologije.

Kamp je bio namijenjen za igrače od 7 do 14 godina, koji su uz priliku za usavršavanje ranije stečenih vještina imali priliku i za upoznavanje te druženje s kolegama iz hercegovačkih klubova i škola nogometa.

Završnog dana kampa organizatore i mlade nogometaše posjetio je Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, i iskazao podršku kampu koji je organiziran s ciljem vrhunske nogometne edukacije.
Organizatori kampa načelniku Radišiću uručili su diplomu i prigodni dar za iskazanu podršku, a diplomu i prigodni dar dobio je i svaki od polaznika kampa.

Nogometni kampovi na području Hercegovine potvrđuju dugoročnu orijentaciju GNK Dinamo prema talentiranim igračima iz naše regije.