DAVOR LANDEKA "Bit će nekih odlazaka i dolazaka, a jedna pozicija nam je goruća"

Davor Landeka i Denis Ćorić
HŠK Posušje

Na konferenciji za medije koja je danas održana na Mokrom Docu predstavljen je Denis Ćorić koji je ponovno preuzeo klupu HŠK Posušje. Njegova misija svakako je da što je prije moguće osigura ostanak u društvu najboljih. Kako je rekao, smatra da je ekipa dosta dobra, ali da ima puno prostora za napredak.

Sportski direktor kluba Davor Landeka rekao je pak kako će biti malih promjena kada je u pitanju igrački kadar.

"Od samog početka je cilj stabilizacija kluba. Što se tiče igara mislim da smo to i uspjeli. Kada je u pitanju igrački kadar, u ovom prijelaznom roku neće biti puno promjena i mislim da nema potrebe za tim. Bit će nekih dolazaka i odlazaka, ali dok sve ne definiramo ne možemo o tome pričati", rekao je Landeka.

Nakon što je Franko Kolić napustio Mokri Dolac, pitanje vratara je neophodno riješiti, iako je Marko Galić pokazao kako Ćorić sigurno u njega može imati puno povjerenje.

"Istina. On je iskoristio svoju priliku i na njega možemo računati, ali isto tako to nam je goruća pozicija. Pokušat ćemo dovesti što kvalitetnijeg vratara, da bude konkurencija Galiću, odnosno on njemu", rekao je Landeka.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.