TOM CRUISE U SREDIŠTU JAVNOSTI Romansa s kolegicom iz filma

Tom Cruise,Rebecca Ferguson,glumci,Hollywood
Twitter

Tom Cruise nedavno je nazočio premijeri filma "Mission: Impossible - Dead reckoning Part 1" u Italiji, a kako se vidi s fotografija, bliskost između Cruisa i njegove kolegice Rebecce Ferguson je, i te kako, primjetna.

No, da se vratimo na početak. Prvi utisak filmskih kritičara u vezi sa sedmim filmom u cjelokupnoj franšizi "Mission: Impossible" je izazvao pozitivne reakcije, piše "Independent".

"Dead Reckoning Part 1 je još jedan pobjednik u franšizi... Kadrovi su napravljeni tako da imate osjećaj kao da ste dio akcije", napisala je Perri Nemiroff, filmski kritičar, na Tviteru.

S njenim stavom bio je suglasan i Eric Davis koji je izjavio da akcioni film drži pažnju, te da ne prestaje da zabavlja publiku.

Fotografije glumačke ekipe s premijere u Italiji obišle su svijet, ali i društvene mreže. Pažnju javnosti privukao je glumac Tom Cruise koji je, sudeći prema fotografijama, bio blažen među ženama.

Ili bar jednom ženom - Rebeccom Ferguson.

Fotoreporteri stranih medija uspjeli su da tijekom tradicionalnog fotografiranja na crvenom tepihu uslikaju i prisne trenutke između glumaca.

Kao se vidi, Tom i Rebecca nisu krili obostrane simpatije, a pogledi i poljupci bili su dovoljni da krene lavina spekulacija na Twitteru.

I, tako je i bilo...

Sadržaj se učitava...

Trebalo bi napomenuti da ovo nije prvi put da gore pomenute glumce dovode u ljubavni odnos. "National Enquirer" je jednom prilikom pokrenuo glasine o romansi između Rebecce i Cruisa, ali se nisu oglašavali povodom toga.

"Nije potvrdio, ali ni demantirao svoj odnos sa kolegicom iz filma", piše "The list".

Što se tiče Rebecce, ona, također, nije reagirala na navode stranih medija, ali je jednom izjavila "da je imala simpatije prema Cruisu dok je bila mlađa".