TKO JE NOVA DJEVOJKA BRADA PITTA Redovno oduševljava javnost svojim ležernim stilom

Brad Pitt,djevojka,stil,Ines de Ramon
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon što je osvojila najpoželjnijeg holivudskog frajera Brada Pitta, 30-godišnja dizajnerica nakita Ines de Ramon osvaja poziciju najbolje odjevenih slavnih žena. Nedavno je "uhvaćena" objektivom dežurnog paparazza na ulicama Los Angelesa u vrlo jednostavnim, ali efektnim lookovima u kojima je glavnu ulogu imao oversized sako, piše Gloria.hr.

Ines je najprije viđena u ležernoj verziji u kojoj je sako kombinirala s bijelim rezanim topom i baggy trapericama te tenisicama, da bi kasnije look "osvježila" odjenuvši jednostavnu bijelu haljinu koja se nazirala ispod oversized sakoa te mnogima omiljene špagerice.

Brad Pitt,djevojka,stil,Ines de Ramon

Uz sako, Ines je ostala vjerna i crnoj klasičnoj torbi modne kuće Saint Laurent. Radi se o modelu Sac de Jour, idealnoj torbi za sve prilike jer je dizajn klasičan, bezvremenski, a predstavljen je u kolekciji za jesen/zimu 2013. kada je kreativni direktor kuće bio Hedi Slimane.

Crna torba bezvremenskog dizajna njezin je go to model i nosi je u svim prilikama - dnevnim i večernjim, uz ležerne kombinacije, ali i one elegantnije. Nedavno je tako uhvaćena u looku kojeg je jednostavno kopirati - uskoj bijeloj majici i trapericama komotnog kroja te čizmama. Ines svoje modne kombinacije ne prenatrpa nakitom - u tome se drži minimalističkog principa i jedino što uvijek nosi je ogrlica s privjeskom.