VIDEO  Nina Badrić uputila je poruku uoči koncerta u Međugorju...

Nina Badrić plakat najava koncert Međugorje

Nina Badrić jedna od najomiljenijih regionalnih pop izvođačica stiže u amfiteatar Herceg etno sela Međugorje i to će biti njezin treći nastup na ovoj prekrasnoj ljetnoj pozornici. Koncert u organizaciji agencije 'PRimera' održat će se ovoga petka, 6. kolovoza 2021. od 21 sat.

Ulaznice po cijenama od 25 KM za tribine i 30 KM VIP mogu se kupiti online preko sustava kupikartu.ba, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i na recepciji Herceg etno sela Međugorje, a na dan koncerta ukoliko ih ostane u prodaji bit će dostupne na ulazu u amfiteatar. 

Sadržaj se učitava...

Kako je najavila sama glazbenica očekuje nas nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija i pozitivne energije. Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere, a set listu priprema s posebnom pažnjom za nadolazeći koncert jer stiže u Međugorje u punom bendovskom sastavu vrhunskih glazbenika od kojih će Hrvoje Rupčić, poznati glazbenik i osnivač grupe Cubismo, prvi put nastupiti na ovoj amfiteatarskoj pozornici.

Ova velika glazbenica do sada je objavila sedam solističkih albuma, višestruka je osvajačica nagrade 'Porin' i jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade, a tu kvalitetu prepoznao je i ponosni partner koncerta BH telecom, navedeno je u priopćenju agencije 'PRimera'.