Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'

Brad Pitt i Angelina Jolie, varanje, muškarac žena, Angelina Jolie, film festival, Veselin Gatalo, Angelina Jolie, Brad Pitt, novi film, Angelina Jolie, Brad Pitt i Angelina Jolie, u zemlji krvi i meda, Unbroken, obitelj, posvojenje, Angelina Jolie, Brad Pitt, Brad Pitt i Angelina Jolie, holivudska zvijezda, ISIL, Ekstremisti iz ISIL-a, Brad Pitt, showbizz, glumac, Brad Pitt, razvod

Holivudski glumac Brad Pitt (55) nedavno je priznao da je imao veliki problem s alkoholom te je tražio pomoć u grupi 'Anonimni Alkoholičari', prenosi Belfast Telegraph. Nakon što se razveo od Angeline Jolie (44) odlučio je prestati piti. 

"Stvari su otišle najdalje što su smjele pa sam morao prestati"- ispričao je glumac kojemu su se sastanci "Anonimnih Alkoholičara" zapravo i svidjeli.

"Svi ti muškarci sjedili su jedni pored drugih, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe" - kaže Brad. 

Jednom prilikom, Brad je ispričao kako se nakon razvoda od Angeline potpuno promijenio. Posvetio se sebi i stvarima za koje do tad nije mario. Smršavio je, a osim što je prestao piti alkohol, počeo se i zdravije hraniti. 

"Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba te da bude najbolji mogući otac" - pišu strani mediji.