JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH GLUMACA Mjesečno je trošio milijune, a razvod ga je dodatno koštao bogatstva

Johnny Depp

Johnny Depp (60) jedan je od najuspješnijih glumaca današnjice, a tijekom karijere stekao je golemo bogatstvo u kojem danas itekako uživa. U svojoj najuspješnijoj fazi, neto vrijednost Johnnyja Deppa dosegnula je otprilike 900 milijuna dolara, prenosi Stil. Do 2012. godine, ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najplaćeniji glumac na svijetu.

Ipak, njegov raskošan životni stil i značajni mjesečni troškovi rezultirali su iznenađujućim izdacima od 650 milijuna dolara u razdoblju od 2003. do 2016. godine. Prema riječima njegovog financijskog menadžera, Depp je mjesečno trošio nevjerojatnih 2 milijuna dolara na svoj životni stil, održavajući 14 rezidencija, kolekciju od 70 gitara i sofisticiran ukus za visokokvalitetna vina. Osim toga, Depp je putovao isključivo privatnim avionom, odabravši 'Gulfstream GV' koji košta 200 tisuća dolara mjesečno.

Glumac je navodno uložio i značajnih 75 milijuna dolara u kupovinu, unapređenje i opremanje 14 nekretnina diljem svijeta, uključujući prostrani dvorac na jugu Francuske vrijedan 13,5 milijuna dolara, njegov privatni lanac otoka na Bahamima i konjičku farmu u Kentuckyu.

Mnogima je dobro poznati i glumčev turbulentan ljubavni život, a s financijskim poteškoćama suočio se tijekom razvoda od Vanesse Paradis, majke njegove djece, i razvoda od Amber Heard 2017., uključujući isplatu nagodbe od 7 milijuna dolara. Ovi osobni i pravni problemi ostavili su Deppa u nesigurnom financijskom položaju, dodatno zakompliciranim kontratužbom koju je pokrenula njegova bivša supruga.

Oko 2018. godine, Depp je doživio dodatne neuspjehe u karijeri, a Disney je potvrdio da neće sudjelovati u budućim nastavcima 'Pirata s Kariba'.