VIDEO  Matej Čeko objavio svoj novi singl naziva "Ogledalo"

Matej Čeko
Matej Čeko

Mladi glazbenik iz Livna Matej Čeko objavio je svoj treći singl. Nakon uspješnih pjesma "Kraljica bez krune" i "Moja Mila", danas je objavljena i njegova nova pjesma naziva "Ogledalo".

"Dragi moji, iznimna mi je čast i zadovoljstvo predstaviti Vam moju novu pjesmu, treće po redu autorsko djelo pod nazivom ,,Ogledalo". Ovo “Ogledalo” je zapravo ogledalo moje dosadašnje karijere, moje duše i želje da ostvarim svoje ciljeve i ambicije. Smatram da se svi možemo pronaći u ovoj pjesmi jer svatko od nas pred ogledalom vidi jednog, jedinstvenog i posebnog sebe", rekao je Matej.

Sadržaj se učitava...

"U cjelokupan projekt uloženo je jako puno entuzijazma, ljubavi i vjere u ovu pjesmu od strane svih ljudi koja su moja vječna podrška. Velika zahvalnica mom prijatelju Luka Mamuza (Foto Marin team) koji je bio najveća podrška u ovom projektu i ovu pjesmu okrunio izvanrednim spotom. Hvala i autoru pjesme Zvonimiru Jerkoviću koji je ispunio sva moja očekivanja. Hvala Zvone! Zahvala i Mass Studio, odnosno Gabrijelu Prusini na vrhunski odrađenom projektu. Da ne zaboravimo našu Valeriju Bago koja je svojom pojavom i glumom u spotu pridonijela cijeloj priči. Budite ogledalo svojih ciljeva, snova i ambicija", kazao je mladi glazbenik.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.