VIDEO  KRISTIJAN PENAVIĆ Sjećate se Širokobriježanina koji je oduševio u Supertalentu? Objavio je svoju novu pjesmu i prvi spot

Kristijan Penavić
Kristijan Penavić

Mladi kantautor i pjevač iz Širokog Brijega Kristijan Penavić kojeg je javnost bolje upoznala u "Supertalentu" gdje je sa svojim autorskim djelima došao do polufinala, večeras je objavio je svoju novu pjesmu pod nazivom "Strah".

"Pjesma govori o mojim nutarnjim strahovima i mislima s kojima se borim svakodnevno .Po prirodi sam malo hipohondar, tako da sam ovu pjesmu napisao kao trijumf nad svojim strahovima. Spot također prati tu tematiku. Kroz spot me cijelo vrijeme progoni neka prikaza, koja predstavlja glavni strah, ali na kraju sam spoznao da sam ja sam svoj neprijatelj kada dođe do tih stvari, jer svi ti strahovi proizlaze iz moje glave. Skidanje maske u spotu simbolizira moju spoznaju da sam ja uzrok svojih strahova. Pjesma je namijenjena da motivira i aspirira ljude koji vode bitke u životu, bile one vanjske ili nutarnje", kaže Kristijan za Hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Pjesma poslana i u London.

"Sve svoje pjesme sam samostalno producirao i snimio u studiju 'Mass Studios' u Mostaru Pjesmu strah sam poslao na Master u London studio 'Abbey Roads Studios' jer sam tražio najveću kvalitetu za svoju pjesmu", dodaje Kristijan.

Publika neće dugo čekati na nove pjesme ovog mladog glazbenika.

"Ove godine planiram objavljivati po jedan single s albuma svakih 45 dana. Album se sastoji od 18 pjesama koje sam podijelio na 3 EP-a koji će se sastojati od pet pjesama. EP-ovi će izaći svakih pola godine u CD obliku i na svim streaming platformama", rekao je Kristijan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.