INFINIA MASTER CLASS 2023. Mostar još jednom postao središte glamura i beauty industrije, ugostili brojne zvijezde

Infinia MasterClass 2023.
Hercegovina.info

Zahvaljujući prestižnom beauty događaju “Infinia MasterClass“, koji se već šestu godinu održava u Mostaru, ovaj grad je još jednom postao središte glamura i beauty industrije, a čak 150 sudionika iz cijele zemlje i regije, uključujući mnogobrojne infuencere i istaknute djelatnike iz ove sfere, imali su priliku u gradu na Neretvi steći nova iskustva uz pomoć kojih će moći pokrenuti buduću karijeru.

Infinia MasterClass 2023.

Sam događaj ima edukacijski cilj i ovo predstavlja polaznu točku za daljnju karijeru u ovoj oblasti, unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te promociju istog kroz marketing idruštvene mreže.

„Događaj je bio pažljivo planiran već pola godine unazad, a goste smo birali po mogućnosti prenošenja znanja i vještina. Svi predavači su naši dugogodišnji suradnici, a s obzirom na to da da je Infinia jedina koja organizira master class na modelima, bili smo ograničeni po pitanju sudionika. U svakom slučaju oni odabrani će izaći odavde sa mnogo novog znanja i unaprijeđenih vještina“, kazao je Mario Fofić, organizator ovog događaja za Hercegovina.info.

Infinia MasterClass 2023.

Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva, između ostalih, i sa makeup artistom Bojanom Vukadinovim, a panelisti su bili uspješne i utjecajne osobe iz oblasti društvenih mreža i marketinga: Hana Hadžiavdagić (influencerica i blogerica), Marija Perić (vlasnica i osnivačica brenda LovelyBags), Mirza Mustafagić (bloger i influencer) i Dea Leko (poduzetnica i menadžerica).

„Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva sa Bojan Vukadinovim. Ovaj beogradski makeup artist, pun kreativne energije i znanja, već više od desetljeća, svojim umjetničkim potezima na licu stvara nestvarno lijepu čaroliju. Također, u sklopu ovog događaja je organiziran i panel na temu „Marketing i društvene mreže u beauty industriji“, koji je imao za cilj pomoći sudionicama kako da unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže“, kazali su ispred „Infinie“.

Infinia MasterClass 2023.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup učesnicama ovog događaja prezentirao je poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

„U sklopu ovogodišnjeg Infinia MasterClass-a jedno od predavanja je bilo poslovanje i vođenje salona. SVIM tim iz Zagreba, koji čine Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar već 8. godinu uspješno šire svoju misiju za napredak beauty industrije. SVIM tim je jedini internacionalni tim koji je nezavisan od brandova i specijaliziran za poslovnu edukaciju vlasnika i djelatnika iz ove branše“, poručili su oni.

Predavanje pod nazivom „Da je šef bit lako - šef bi bio svatko!“održala je Sanja Varlaj, mag. oec, NLP Master practitioner & Business coach. Kao predavači sudjelovali su još: Bojana Andrijašević iz Nikšića Snježana Dolić iz Metkovića), Senka Kokeza iz Splita, mr.sc. Alisa Kazić iz Sarajeva i Senka Mašić-Džanić iz Srebrenika.

Infinia MasterClass 2023.

Poseban gost ovog događaja bio je regionalna glazbena zvijezda Petar Grašo. Ovom prigodom najzaslužnijim partnerima, sudionicama i djelatnicima koji imaju posebne zasluge za poslovni uspjeh ove tvrtke uručena su priznanja i zahvalnice.

„Svima nam je zajedničko da se trudimo postati konkurentniji na tržištu i mjestu gdje živimo i radimo, jer je široka lepeza proizvoda i usluga za njegu koja pomaže kozmetičarma da ulijevaju povjerenje svojim klijentima“, istaknula je direktorica „Infinie“ Josipa Fofić.

Infinia MasterClass 2023.

Inače, Infinia d.o.o Mostar je firma specijalizriana za distribuciju i prodaju beauty kozmetike i pružanje kozmetičkih usluga, te je u relativno kratkom vremenu postala lider u ovoj branši. U skoro 10 godina djelovanja odradila je 744 grupnih i individualnih kozmetičkih edukacija. U Edukacijskom centaru je u tom razdoblju završilo razne tečajeve oko 1 600 osoba, te 10 000 modela koji su dobili besplatne tretmane. Osim po edukaciji, Infinia je poznata po kozmetičkom salonu u Mostaru koji posjećuje oko 5000 klijenata, što pak potvrđuje podatak da Hercegovke, odnosno Mostarke jako puno brinu o svom izgledu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.