VIDEO  Hercegovački glazbenik Mateo Marinčić izbacio novi cover

cover, Mateo Marinčić
Screenshot/Facebook

Hercegovački glazbenik i nastavnik glazbenog, Mateo Marinčić izbacio je svoj novi cover. Nakon što je Mateo u produkciji MASS Recordsa snimio cover za pjesmu legendarnog Olivera Dragojevića "Našoj ljubavi je kraj", na red je došla obrada i velikog hita Petra Graše "Voli me".

"Glazbenici općenito, nikad više nisu bili izloženi izazovu za stvaranje i izražavanje. Društvene mreže nam nikad više nego sad nisu omogućile da se naš glas doslovno čuje na dugo i široko. Tako sam i ja počeo Covere sam počeo snimati 2019. godine. Osim ovoga snimanog u MASS Records studiju, treba spomenuti da sve covere snimam sam u kućnoj radioni na klavijaturi, dakle ne radi se o profesionalnim studijima i programima, sve što čujete, sam osobno svirao, pjevao i snimio na svojoj klavijaturi."

Mateo je i pjevač poznate hercegovačke grupe "Dobre vibracije", ali radi i samostalno kroz MMateo projekt.

"Aktivno sviram u bendu "Dobre Vibracije", tu sam jako sretan jer imam priliku svirati i družiti se sa dokazano dobrim glazbenicima a ujedno i dobrim osobama. Project MMateo (solo nastup gdje sam sviram i pjevam u restoranima, kafićima i klubovima) krenuo je sasvim spontano, kad sam shvatio da bi projekt mogao postati lijepa priča, posegnuo sam za jednim moćnim alatom za nas glazbenike klavijaturiste i priuštio sebi jedan jako kvalitetan instrument preko kojeg ujedno i snimam sve covere."

Uskoro se mogu očekivati i njegove autorske pjesme.

"Ispunjava me me to da za sad coverima, a u skoroj budućnosti i autorskim pjesmama", rekao je Mateo Marinčić za hercegovina.info.

Uz spomenutu vikendsku aktivnost, Mateo full time job trenutno radi u glazbenoj školi u Ljubuškom, gdje predaje teoretske predmete.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.