GOCA TRŽAN NAJAVILA KONCERT U KOSAČI "Mostar i ja se oduvijek volimo!"

Goca Tržan,hrvatski dom herceg stjepan kosača,koncert,glazba
Arhiva

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji, Goca Tržan, nakon punih 6 godina ponovno će zapjevati u Mostaru 19. listopada, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati.

„Mostar i ja se oduvijek volimo! U ovom sam gradu do sada imala fenomenalne koncerte u klubovima, a sada napokon najavljujem pravi solistički koncert u prelijepoj koncertnoj dvorani. Na ovaj sam koncert dugo čekala i nakon ovolike pauze, vjerujte da jedva čekam zapjevati u Mostaru“, naglasila je Goca Tržan koja predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi studijski album.

Goca Tržan,hrvatski dom herceg stjepan kosača,koncert,glazba

Inače, koncert nosi naziv „Za drage ljude“, što ne čudi jer se Goca pred svoje mostarske fanove vraća puna srca, ne skrivajući koliko joj ovaj koncert znači. Goca već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene, a kroz godine je ostala vjerna pop zvuku kojeg i dalje njeguje u svojim pjesmama.

Vlasnica je velikih hitova „Stoperka“, „Zagrli“, "Srećo nečija", "Haljina", „Bumerang“, "Ni na zemlji, ni na nebu", mnogih drugih popularnih pjesama koje vole sve generacije publike.

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Kosači priprema dvosatni spektakl za koji će se bez sumnje tražiti karta više. Goca će nastupiti u pratnji svog benda, a ovim koncertom karizmatična pjevačica nastavlja turneju u koncertnim dvoranama širom Bosne i Hercegovine s kojom je započela krajem 6. mjeseca u sarajevskom Domu mladih.

Ulaznice za Gocin koncert u Kosači upravo su puštene u prodaju, a mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba i na blagajni Kosače.