BIVŠI ILI NOVI PAR Irina Shayk i Bradley Cooper snimljeni u Veneciji, s njima je i njegova majka

Irina Shayk,Bradley Cooper,Venecija,par,ljubavni par

Paparazzi su snimili bivši par Bradleyja Coopera i Irinu Shayk u Veneciji. Vozili su se brodom u društvu svoje kćeri Lee De Seine i Bradleyjeve majke Glorije Cooper.

Bradley i Irina nisu skidali osmijeh s lica tijekom izleta, a u jednom trenutku glumac je i zagrlio bivšu partnericu. Poslije vožnje brodom otišli su na ručak.

Objavila fotografiju Bradleyja s ljetovanja

Manekenka je prije nekoliko dana otkrila da ljetuje s bivšim dečkom. Objavila je fotografiju Coopera kako bez majice leži na kajaku. Shayk i Cooper nisu zajedno već četiri godine, a otkako su prekinuli, zajedno skrbe o kćeri Lei. U više navrata se šuškalo da se par pomirio, no njih dvoje se nikad nisu oglasili o obnavljanju veze.

Irina je nedavno snimljena s Tomom Bradyjem, a gost restorana rekao je da su uživali u "privatnoj i za javnost zatvorenoj" večeri u dvoje u Sushi Azabu u njujorškoj četvrti Tribeca.

Irina Shayk,Bradley Cooper,Venecija,par,ljubavni par

"Večerao sam sushi i dok sam završavao s obrokom, ušao je Tom Brady. Zaposlenici su odmah otpratili sportaša u odvojenu, privatnu sobu. Nekoliko minuta kasnije, dok sam bio vani i čavrljao s nekim prijateljima, vidjeli smo i kako Irina ulazi u spomenutu sobu", ispričao je izvor.