ADI BEBANIĆ Mostarac sinoć ušao u Zadrugu, danas mu morali pružati pomoć

Adi Bebanić
N1

Adi Babanić, sada već bivši novinar informativnog programa N1 televizije, sinoć je ušao najgledaniji srpski reality show "Zadruga".

No, po Mostarca show i nije baš najbolje počeo. Naime, on je prvi dan boravka u Zadruzi doživio napad panike i sudionici showa morali su mu pomagati da dođe sebi.

Osim Bebanića u Zadrugu je sinoć ušla i poznata Zagrepčanka Hana Rodić. Puno prašine diglo se oko Bebanićeva ulaska u ovaj kontroverzni show.

Adi Bebanić

Jedini s N1 televizije koji je komentirao na Bebanićev ulazak u show je Zvonko Komšić, koji je na svom Twitteru napisao.

“Napustiš posao na najgledanijoj kablovskoj i news televiziji u zemlji, da bi bio u Realityju s kriminalcima, narkomanima, starletama i samoprozvanim pjevačima, modelima, influencerima… i komentari su “super, bravo, samo naprijed”. Do koga je?!”, napisao je Komšić.

Sadržaj se učitava...

No, Bebanić je prije ulaska rekao kako on ne zadire u tuđe živote.

“Ja nikad nisam živio tuđe živote, nema potrebe da i drugi sada žive moj. Rođeni smo da bismo igrali igru života, ja se igram otkad znam za sebe, nikad nisam birao mirne luke, uvijek sam radije išao kroz virove.

Ljudi koji me znaju uživo, preko instagrama ili televizije, znaju tko sam, koliko gradim ime i znaju za stvari koje sam radio za moju porodicu, ljude oko mene. Taj isti Adi ulazi u Reality program da pokaže da i u tom formatu može ponijeti sve te osobine i ostati dosljedan sebi i ljudima oko sebe.

Na ovo gledam kao na priliku da promoviram sebe kao čovjeka, novinara u osobu kakva se još nije pojavila u Reality programu u našoj regiji. Podrška mi je važna, računam na moju zemlju.

A što se tiče loših i negativnih komentara, uvijek ih je bilo što god da čovjek radi. Niko nije u ničijoj koži da razumije tuđe izbore.

U Zadrugu ulazim čistog obraza, tako ću i izaći”, napisao je Bebanić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.