Zagreb: Počeo međunarodni sajam erotike

sexy, Eros4U, Petar Penava, erotika
Voditelj sajma "Eros4U" Petar Penava rekao je kako je trodnevni sajam erotike, koji je otvoren do 4. prosinca, organizran u tri dijela: show program, izložbeno-prodajni te edukativni dio.

Napomenuo je kako će u sklopu show programa posjetitelji, koji moraju biti punoljetni, na tri pozornice vidjeti nastupe poznatih striptizeta i stripera kao što su Alexa Wild, Angel Rivas, Mia Magma, Hally Thomas, Marcello Bravo, Nikky Raider, Cathy Heaven i drugi.

Penava je naveo i da u izložbeno-prodajnom dijelu sajma stotinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavlja najnovije proizvode iz svijeta erotike i prateće industrije.

Uz to, na edukativnom dijelu održat će se predavanja na temu spolnosti, prevencije spolno prenosivih bolesti, zaštite ravnopravnosti spolova te sprječavanja nasilja nad ženama.

Na sajmu sudjeluju i nevladine udruge koje se zalažu za ravnopravnost spolova, prevenciju nasilja nad ženama, prevenciju i zaštitu od spolno prenosivih bolesti.

Napominjući kako je prošle godine sajam posjetilo 12 000 posjetitelja, Penava ove godine očekuje posjetu njih oko 15 000.

Tijekom sajma održava se i međunarodna izložba erotike "Erex 11" na kojoj su 42 umjetnika iz Hrvatske, Italije, Makedonije, Francuske i Slovenije izložila 106 svojih radova. Autor izložbe je Hanibal Salvaro, a organizator Likovni art dizajn centar "Ladica".

Sajam "Eros4U" organizirao je Zagrebački velesajam u suradnji s tvrtkom "Zauder film".

Fena